eroleplay

eroleplay
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Codul Penal al Statului San Andreas

In jos 
AutorMesaj
B-Boy
Admin


Mesaje : 106
Data de înscriere : 27/06/2010
Varsta : 21
Localizare : Constanta(Navodari)

MesajSubiect: Codul Penal al Statului San Andreas    Vin Aug 13, 2010 5:21 pm

1. Atacul fizic sau armat.
1.1 Pentru vatamarile corporale pricinuite oricarui cetatean,vinovatul risca o amenda de circa 5000$+compensatia morala de circa 5000$ victimei.
1.2 Pentru atacul armat asupra oricarui civil,victima risca 20 minute privatiune de libertate.
1.3 Pentru atacul armat asupra 2 sau mai multi civili,vinovatul risca 30 minute privatiune de libertate.
1.4 Pentru atacul armat asupra unui din reprezentantii Legii (membrii PD,NG,FBI),vinovatul risca 40 minute privatiune de libertate.

2.Crima.
2.1 Pentru omorul unui civil,vinovatul risca 50 minute privatiune de libertate.
2.3 Pentru omorul a 2 sau mai multor persoane,vinovatul risca 50 minute privatiune de libertate+anularea tuturor licentelor pe un termen de 5 zile.
2.4 Pentru omorul unui reprezentant al Legii (PD,NG,FBI),vinovatul risca 100 minute privatiune de libertate+anularea tuturor licentelor pe un termen minim de 7 zile.

3. Furtul mijloacelor de transport.
3.1 De un grup de persoane planuit-Pedeapsa de 30 minute privatiune de libertate.
3.2 In repetate randuri-Pedeapsa de 30 minute privatiune de libertate+anularea permisului de conducere pe un termen de 5 zile.
3.3 Cu folosirea fortei,ce nu creaza pericol pentru sanatate si viata sau cu folosirea fortei ce creaza acest pericol-Pedeapsa de 40 minute +anularea permisului de conducere si de portarma pe un termen de minim 5 zile.
3.4 Pentru avarierea usoara sau medie a mijlocului de transport,vinovatul va primi amenda de 100$ si va achita compensatia victimei in suma de 500$.Daca infractorul va exploda mijlocul de transport,e obligat sa achite valoarea totala a vehiculului de maxim 10000$,in functie de tipul de transport.

4.Drogurile.
4.1 Pentru vanzarea de droguri in cantitati mici doar unei persoane,vinovatul risca 20 minute privatiune de libertate.
4.2 Pentru vanzarea drogurilor in cantitati mari la 2 sau mai multe persoane,vinovatul risca 40 minute privatiune de libertate.
4.3 Pentru folosirea/posedarea drogurilor,vinovatul risca 10 minute privatiune de libertate+amenda in suma de 20000$.

5. Armele.
5.1 Pentru vanzarea armelor sau posedarea materialelor,vinovatul risca 20 minute privatiune de libertate+amenda in suma de 10000$(+privarea materialelor).
5.2 Vanzarea de arme va fi permisa doar atunci cand vanzatorul decide sa-si deschida propriul magazin de armament neoficial si detine de propriul teritoriu pentru acest lucru.Vanzarea va fi posibila doar atunci doar cand ambele parti dispun de licente de portarma.Este necesar acordul Primariei pentru inceperea acestei afaceri.In acest fel acest ''magazin'' neoficial se va afla sub supravegherea atenta a Primariei si 10 % din dobanda vor merge in contul Primariei.
5.3 E interzis sa scoateti arma in locurile publice.Ofiterul e obligat sa va avertizeze sa ascundeti arma.In caz contrar veti fi privat de ea si veti lua amenda in suma de 500$.
5.4 E interzis sa trageti fara scop.(in cer,copac etc.) Exceptie fac doar locurile ferite de lume,adica mai indepartate de orase.In caz contrar ofiterul va fi nevoit sa va ia arma si sa va dea amenda in sume de 500$.

6. Mita.
6.1 Pentru incercarea de a mitui o persoana in functie,vinovatul risca 50 minute privatiune de libertate+amenda de circa 5000$.
6.2 Pentru mituirea persoanei (e necesar sa fie fixata poza acestui moment) in functie,vinovatul risca 30 minute privatiune de libertate+amenda-suma dubla a mitei.
6.3 Pentru primirea mitei a unui ofiter,acesta risca demiterea din functie fara sanse de a se mai intoarce la acest loc de munca.

7.Stoarcerea de bani.
7.1 Daca una din persoane cere bani si servicii gratis altei persoane prin calea avertizarilor sau presiunilor,atunci prima persoana se declara storcator si risca 40 minute privatiune de libertate.

8. Complicitate.
8.1 Participare la făptuirea unei infracțiuni planuite de 2 sau mai multe persoane poarta denumirea de complicitate.Complicele are la fel asa indice de wanted ca si faptasul primar al infractiunii.
8.2 Doar instanta de judecata impreuna cu Fortele de Lege (PD,NG,FBI) in urma multor analize,pot decide daca persoana a fost complice sau nu la infractiunea savarsita.

9. Limbaj.
9.1 Pentru injuratura/batjocura care nu e adresata in adresa persoanei care face plangerea,vinovatul risca amenda in suma de 5000$.
9.2 Pentru injuratura/batjocura care ii este adresata persoanei care face plangerea,vinovatul risca 20 minute privatiune de libertate+amenda 5000$.
9.3 Pentru injuratura/batjocura adresata catre reprezentantii fortelor de ordine(PD,NG,FBI) vinovatul risca 40 minute privatiune de libertate+amenda 10000$.

10. Patrunderea pe teritoriul Fortelor de Ordine.(PD,FBI,NG)
10.1 Daca persoana va fi observata pe unul din cele 3 teritorii ale Fortelor de Ordine(Spawn PD,FBI,NG),legistul are dreptul sa ii acorde nivelul 10 wanted si sa il omoare fara nici o avertisment.

11. Reclama.
11.1 Pentru reclama deschisa de vanzare/cumparare a drogurilor,armelor,prostitutiei,vinovatului i se va acorda nivelul 2 de wanted ca avertisment.Daca reclama a fost falsa si vinovatul nu are nimic la el,risca amenda in valoare de 5000$.Daca vinovatul intradevar a dat reclama atunci acest nivel 2 de wanted i se va adauga la timpul privatiunii de libertate.In cazul cu materialele risca 40 minute privatiune de libertate+amenda pentru materiale.In cazul drogurilor nivelul de wanted pentru vanzarea drogurilor se va suma cu nivelul de wanted pentru reclama.In cazul prostitutiei nivelul de wanted se va suma cu nivelele de wanted conform punctelor 15.1 si 15.2.(in dependenta de situatie)
11.2 Pentru reclama deschisa a omorului la comanda sau a oricarui alt tip de omor(exceptie fac doar membrii Hitman)vinovatului i se va acorda nivelul 2 de wanted si va fi in urmarire oriunde ar merge.

12. Huliganismul.
12.1 Pentru facerea nevoilor (/piss) in locurile publice,vinovatul risca amenda in valoare de 500$.
12.2 Pentru huliganism de orice gen(de ex"/me a spart geamul masinii"),vinovatul risca amenda in valoare de 10000$.
12.3 Pentru patrunderea in masina de serviciu a uneia din Fortele de Lege sau a altei factiuni din care persoana nu face parte,vinovatul risca amenda in valoare de 5000$.

13. Inselaciunea.
13.1 Inselaciunea e actul de rea-credință săvârșit de cineva, de obicei pentru a realiza un profit material de pe urma drepturilor altuia.Ii creaza victimei iluzii,acorda promisiuni,etc pentru ca in concluzie sa faca victima de buna voie sa ii ofere bunurile dorite de acest infractor.E foarte greu sa dovedesti cazul de inselare,fiindca e nevoie de dovedit obiectiv acest factor de hotie.(e nevoie de poze,video,martori etc.).In caz ca se gaseste vinovat,persoana risca intre 60-100 minute privatiune de libertate+intoarcerea bunurilor acaparate prin inselaciune victimei.Daca persoana refuza sa inapoieze bunurile victimei,risca termen maxim de privatiune de libertate-100 minute.Daca vinovatul decide sa se predea,risca 10 minute privatiune de libertate+inapoierea bunurilor victimei.

14. Activitatile.(Eventurile)
14.1 Pentru conducerea unuei activitati ilegale,initiatorul acesteia risca 50 minute privatiune de libertate.Participantii la acest event vor fi alungati de la locul acestuia.In caz de nesupunere,persoanele in cauza vor merge dupa articolul corespunzator.
14.2 A da permisiunea de conducere a eventurilor pot doar Leaderii factiunilor,Adminii si in cazuri exceptionale Primarul.
14.3 Pentru deranjarea/stoparea eventului,vinovatul risca 100 minute privatiune de libertate.In unele cazuri /kick,/warn.

15. Prostitutia.
15.1 Pentru prostitutie,vinovatul risca 20 minute privatiune de libertate.
15.2 Implicarea sau incercarea de a convinge de a se ocupa cu prostitutia-Se pedepseste cu privatiune de libertate pe un termen de 30 minute sau amenda in valoare de 30000$.
15.3 Aceleasi actiuni dar comise:
a) Cu aplicarea violentei sau cu avertisment de aplicare a ei.
b) De un grup de persoane cu un acord prealabil.

16. Ostaticii.
16.1 Pentru capturarea unui civil,vinovatul risca 50 minute privatiune de libertate.
16.2 Pentru capturarea unui reprezentant al legii/angajat al Primariei,vinovatul risca 100 minute privatiune de libertate+anularea tuturor licentelor pe un termen de 5 zile.

17. Actul de terorism.
17.1 Pentru actul de terorism comis cu ajutorul avionului/helicopterului(a aruncarii lor in locuri publice aglomerate),vinovatul risca 100 minute privatiune de libertate+anularea licentei de zbor pe un termen de minim 7 zile.
17.2 Pentru actul de terorism comis cu ajutorul vehiculului(a aruncarii lui in locuri publice aglomerate),vinovatul risca 100 minute privatiune de libertate+anularea licentei de condus pe un termen de minim 7 zile.

18. Note
18.1 Pentru nesupunere sau plecare se va acorda nivelul 3 de wanted.
18.2 Pentru refuzarea de a achita amenda,infractorului i se va acorda al 3-lea nivel de wanted.
18.3 Daca nivelul de wanted a scazut,ofiterul are tot dreptul sa il acorde inapoi.
18.4 Pentru inapoierea licentelor inainte de timpul pus de lege-anularea repetata a licentei/lor pe un termen de 7 zile.
18.5 Pentru alarma falsa la 911,vinovatul risca 10 minute privatiune de libertate+amenda in valoare de 1000$.
18.6 Primaria e cel mai principal Organ al Legii care are sub jurisdictia sa toate celelalte organe de lege si drept.(PD,NG,FBI,SI,M/F,TAXI).
18.7 Judecatorul suprem al Statului San Andreas poate fi doar Procurorul General sau Primarul in lipsa acestuia.
18.8 Pentru refuzul de a se prezenta la Judecata,vinovatul risca 2 ore privatiune de libertate+amenda in valoare de 300000$.

19. Principiul egalitatii cetatenilor in fata Legii.
19.1 Persoanele,ce au comis infractiuni,sunt egali in fata Legii si sunt supusi raspunderii penale,necatand la sex,situatiei financiare,politice sau proprietare pe care o au,sau organizatia din care fac parte.(mafie,gang,reprezentantii legii,etc.)

Transformarea in minute a nivelului de wanted
1 wanted = 10 minute = amenda la /arrest - 2000$
2 wanted = 20 minute = amenda la /arrest - 4000$
3 wanted = 30 minute = amenda la /arrest - 6000$
4 wanted = 40 minute = amenda la /arrest - 8000$
5 wanted = 50 minute = amenda la /arrest - 10000$
6 wanted = 60 minute = amenda la /arrest - 12000$
10 wanted= 100 minute = amenda la /arrest - 20000$
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://gamess-network.tk
 
Codul Penal al Statului San Andreas
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
eroleplay :: Factiuni :: Primar :: Codul Penal al Statului San Andreas-
Mergi direct la: